OM

SpessartTrädgårdshandel Lilla Wextverk

Jag som driver Trädgårdshandeln Lilla Wextverk heter Solveig Åkerhielm och är utbildad landskapsingenjör. Efter ett antal år inom offentlig sektor som ansvarig för kommunens parker och naturområden ville jag börja arbeta närmare växtmaterialet.

Jag har länge velat ha en trädgårdshandel så det känns helt rätt att ha startat denna som jag nu har drivit sedan hösten 2015. Det blir bara roligare och jag lär mig hela tiden nya saker.

Det är så kul att träffa trädgårdsintresserade och kanske t o m bidra till att någon blir än mer intresserad.

På bloggen försöker jag ge tips och råd, inspiration om växtrelaterade saker och jag blir alltid lika glad om någon kommenterar det jag skriver.

Välkommen och vad roligt att du hittade hit! Besök gärna min trädgårdshandel i Ludvika, Dalarna. Du hittar mig också på facebook.com/lillawextverk, på instagram @wextverk och förstås hemsidan på www.wextverk.se.

//Solveig

Annonser

4 thoughts on “OM”

 1. Hej Solweig! Ville tala om att jag hittade en bild på google som du har är på din sida. Jag lånade den men länkade till dig. Hoppas det är ok annars får du höra av dig.

  Kram

  Gilla

  • Hej!
   Det var väl roligt att du hittade en bild som du fick användning för. Det är en kanontrevlig växt tycker jag. Funkar alltid förutom om sorken får fatt i den. Den är tydligen god 🙂
   Lycka till med dina projekt.
   //Solveig

   Gilla

 2. Hej,
  Jag heter Caroline Forsström och arbetar på Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm. Känner du till oss?
  Jag har sett din blogg och gillar verkligen det du presenterar där!
  I sommar har vi på museet en stor satsning på stadsodling på museets innergård som heter Odla staden, och vi vill med den givetvis inspirera till mera stadsodling (och odling överlag). Vår vision är att så många som möjligt skulle upptäcka fördelarna med att odla själv och på så vis bidra till en hållbar utveckling och en vacker värld.
  Vi skulle gärna samarbeta lite med dig och kanske hjälpas åt att tipsa om varandras sidor. Hör av dig till mig om detta låter intressant så kan jag skicka dig mer information!
  Mvh Caroline

  Gilla

  • Hej!
   Det låter väldigt spännande tycker jag. Berätta gärna mer.
   Måste i allafall fråga vad som fick dig att fastna för min blogg? Det är intressant att veta så att jag utvecklar den åt rätt håll. 🙂

   Hälsningar
   Solveig

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s