Etiketter

, ,

20170203_152643-01

Jag har ett tag känt att jag suttit fast och saknat flow i det jag gör och det är oerhört frustrerande. Jag tycker att jag jobbar och fixar men ingenting händer och saker och ting utvecklas inte i den takten jag skulle vilja.

Då är det så oerhört skönt när det sker en förändring. Jag vet inte riktigt hur det började egentligen, men det hände något. Kanske är det för att jag själv faktiskt uppmärksammade problemet och sökte efter lösningar och hjälp. Med hjälp menar jag att jag öppnade ögonen för input och positiva energier runt mig, i det som mötte mig i vardagen.

Jag ramlade på ett par spännande webinarium som dessutom var gratis. Dessa inspirerade mig i all sin enkelhet och helt plötsligt infann sig flowet. Jag öppnade upp mina sinnen för allt positivt som kom i min väg. Och jag fixade sånt som skavde. Flow kommer inte gratis. Det ramlar inte över en. Utan man måste själv agera och ta beslut utifrån det som kommer till dig.

Så mycket som jag har producerat med glädje de senaste dagarna var det längesedan jag gjorde. Jag älskar när det stadiet infinner sig. Ren och skär glädje!

Nu är ni säkert nyfikna på vad jag ramlade på som gav mig så mycket energi, men det spelar ingen roll i sammanhanget, för vi måste alla hitta våra egna vägar till flow och energi.

Vad jag vill säga med det är att hittar du något som känns spännande som dyker upp i din väg. Hoppa på om det inte innebär alltför mycket uppoffringar och go with it.

Jag känner att om jag mår bra, är positiv och gör min grej. För det är ju det jag är bra på. Så löser sig det mesta av sig själv. För visst kan du. Och visst kan jag. Vi är alla bra på ”vår grej” eftersom den är vår 🙂

Det är jättesvårt att göra ”sin” grej och verkligen lyssna på sig själv. Det är så mycket enklare att bara göra som alla andra. Resultatet blir dock så mycket bättre när man lyssnar till sitt hjärta.

Gör det som gör dig lycklig, så blir det bra. Men även det som gör dig lycklig innebär mycket jobb. Skillnaden är bara att det är roligt under tiden du gör det.

Lyssna till vad just ditt hjärta har att säga till dig!

Ha en bra söndag!
//Solveig

 

PS. Det var dessa företag och kvinnor som inspirerade mig.

Åsa Rydhard, Storyakademin
Carolina Gårdheim, Kreativ Insikt

 

Annonser