Etiketter

, , ,

20160903_160137

Jag har en stor rabatt som inte ser så bra ut. Redan i våras, och kanske förra året t.o.m, sa jag att den måste göras om. Den ser hemsk ut! Inte allting men stora delar. Det hela började egentligen med att jag köpte ett antal vackra pioner på en mässa. Dubbla rosa var det jag köpte och drömde om till våren. Det tråkiga var ju att det var inga dubbla vackra rosa pioner. Det blev enkla vita. Inget fel i det i och för sig. Om det nu inte var för att jag faktiskt sett fram emot något annat. Jag satte även en kant av karpaterklocka. Ingen höjdare kan jag säga. Blommar alldeles för sent och växer för dåligt. Rabatten fylldes upp av diverse växter som jag hade hemma… ingen superbra plan alltså.

Med den starten så började allt möjligt att grävas ner här och planteringen blev bara rörigare och rörigare. nu är det dags att ta tag i den och göra något bättre av det. Frågan nu är ju egentligen vad. Det finns en del saker där som jag verkligen gillar och annat som inte passar. Så. Det är bara att börja gräva upp och flytta eller ge bort sådant som jag inte vill ha kvar. Det känns både som ett roligt och lite jobbigt projekt. Men hösten är ju perfekt att göra sånt här.

20160903_160217På bilden ser ni hur rörigt och hemskt det ser ut. Förhoppningen är att jag ska kunna få till något bra till nästa år.

Efter att ha grävt upp ett antal plantor, bl a massor med frösådda julrosor, så ser det ännu värre ut. Hur det slutar berättar jag om när jag är klar. Då får ni se bilder på resultatet.

Ha en härlig söndag!
//Solveig

Och som alltid, jag blir jätteglad över kommentarer!

Annonser