Ear bud pouch_pencilDet var det där med nya möjligheter. Jag tänker att det kan innebära så himla mycket. Inte bara att göra roliga spännande saker, resa, börja träna osv. Det finns hur mycket som helst man kan göra för att saker och ting ska fungera och bli bättre.

För min del handlar 2015 mycket om att rensa ut gamla saker. Gå igenom garderober och få ordning och reda. Var sak på sin plats. Lite så. Det blir så mycket enklare då. Att göra allt det där man vill göra. Och inte det där tråkiga som att städa tex. 🙂

Därför har jag nu sytt en sak som kommer att få ordning på några av alla de prylar som huset är fyllt av. Fodral/miniväskor till mina hörlurar och USB-minnen. Hörlurarna ligger och skrotar och trasslar ihop sig i väskan eller någon annanstans och USB-minnena ligger lite överallt och aldrig där jag la de senast. Märkligt!

Ear bud pouch_pencil_detail

Earbud pouch från ett DUMD-pattern.

Nå, i alla fall så är det skönt om sladdarna inte trasslar till sig och alla USB-minnen ligger samlade på ett eller två ställen. Vill du också ha var sak på sin plats och inte orkar sy själv, så säljer jag mina. De är gjorda i canvas och fodrade i rött eller mönstrat grönt och ca 13 cm i diameter. 95 kr/st. Skicka ett mejl till wextverk@live.se.

Var sak på sin plats! Ha det gott!

//Solveig

 

Annonser